Társulat

Kása Dorka

Kisgyermek nevelő, zenész

"Aki zenével indul az életbe, bearanyozza minden későbbi tevékenységét, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti sok bajon. A zene tápláló, vigasztaló elixír, és az élet szépségét, s ami benne érték, azt mind meghatványozza." Kodály ZoltánPávai Apor

dobos, zenetanár, kántor,zeneszerző

"Szeretek dobolni, hangszerelni, zenét írni. A Lara Mesék Társulaton kívül több együttesben játszom és zeneiskolákban is tanítok."Hodossi Nóra

zenész,egyetemi tanár

"Aki azt mondja, hogy neki semmi köze a zenéhez, az hazudik, vagy téved."Kósa Zsolt

énekes, színész

"Kevesebbet ígérni, többet nyújtani." ;)Haraszti Dávid

dobos,zenetanár

"Újszülött szülőként még tanulom a gyerekek nyelvét, de arra már rájöttem, hogy a zenét minden gyermek nagyon hamar megérti. Larával tehát könnyű velük beszélgetni. Mi zenélünk, ők mosolyognak. Ennyi épp elég a boldogsághoz.


Gacsályi Róbert

dobos, zenetanár

Szeretek ott érdekes ütőhangszereken csörömpölni ahol a gyerekek az első igazi élmenyeiket szerzik a zenével kapcsolatban. Ilyen helyek például a Budaörsi Zeneiskola és a Lara Mesék Társulat.


Horváth Enikő Sára

előadóművész

"Az ének és zene mióta az eszemet tudom, jelen van az életemben. Énekelek örömömben, énekelek a mindennapokban csak úgy, ha pedig bánatom van, nálam arra is az ének a gyógyír. Végzettségem énektanár, de jelenleg hivatásos tisztként dolgozom. Munkám mellett több énekkarban veszek részt kórustagként, illetve karnagyként, valamint előadóművészként a Soproni Petőfi Színház több zenés darabjában is játszom."

Vágány Luca Sára

tanuló

"Gimnazista vagyok, a zenei tanulmányaim mellett mindig vonzott az éneklés, a színház.Gyermekszereplőként játszottam több színházi előadásban, és 5. éve színitanodás vagyok."

Csizmadiáné Horváth Zsuzsanna

díszlet,jelmez

"Örülök, hogy kreativitásommal, kézügyességemmel segíthetem a Lara Mesék Társulatot."Barkó Laura

előadóművész, pedagógus, dalszerző, meseíró

"Számomra a színház nem csak egy munka. Tanítva tanulok, s ámulok azon, hogy a gyermeki szív olyan elemi igazságokra mutat rá, amit mi, felnőttek hajlamosak vagyunk elfelejteni."

Ezenkívül pedig: 

"A zongorázás /muzsikálás/ mégis csak a transztendencia felé vezető út."    Hegedűs Endre

Barkó Bálint

színész

Azt szoktam mondani: "Gyertek, jó lesz." 

Barkó Kata

pszichológus, jóga oktató, illusztrátor

Kis Levente

gitár művésztanár